Menukort gældende 12/11 – 22/12 2024
KOMFURET RUNDT – 4 RETTER TIL 400,-
Basilikumsfiskesuppe
smørbagt fisk | sauteret grønt | urter
Julegravad hellefisk
syltet glaskål | marineret fennikel | syrlige grønne æbler
Confiteret Andelår
grillet vinterkål | appelsinbraiseret rødkål | sherry sauce
Risalamande mousse
mandelpraliné | Amarena kirsebær | kirsebærsorbet
4 retter kr. 400,-
Inkl. vinmenu med 3 glas vin kr. 650,-
Inkl. vinmenu med 4 glas vin kr. 700,-
HELE PAKKEN
VED ANKOMST
Velkomstdrink serveret med tre lækre snacks fra køkkenet
KOMFURET RUNDT
Basilikumsfiskesuppe
smørbagt fisk | sauteret grønt | urter
Julegravad hellefisk
syltet glaskål | marineret fennikel | syrlige grønne æbler
Confiteret Andelår
grillet vinterkål | appelsinbraiseret rødkål | sherry sauce
Risalamande mousse
mandelpraliné | Amarena kirsebær | kirsebærsorbet
DRIKKEVARE
Vinmenu med fire vine der er udvalgt til de enkelte retter, serveret ad libitum
hertil filtreret vand med & uden brus
– Menuen skal vælges af hele bordet –
HELE PAKKEN
Pris kr. 995,- pr.pers
INKL:
– Velkomst & snacks
– Komfuret rundt
– Vinmenu serveres ad libitum
– Filtreret vand med & uden brus serveres ad libitum
– Kaffe/te & petit four
FORRETTER
Basilikumsfiskesuppe
smørbagt fisk | sauteret grønt | urter
130,-
Salat af bagte beder (vegetarisk)
fetacreme | rødbedemarengs | estragon emulsion
100,-
Svamperisotto (vegetarisk)
stegte østershatte | brunet smør med salvie | hasselnødder
100,-
Julegravad hellefisk
syltet glaskål | marineret fennikel | syrlige grønne æbler
130,-
Stegte kammuslinger
saltet agurk | sellericreme | maltcrumble | fumét af muslinger
160,-
Skiver af Komfurs krydderstegte kalv
trøffelmayo | syltede bøgehatte | de- og rehydrerede beder
110,-
HOVEDRETTER
Kroketter med sød kartoffel & sorte bønner (vegetarisk)
gulerodspuré | jordskokker | bagt sød kartoffel| pebersauce
220,-
Meunierestegt hvid fisk
velouté af jordskokker | karamelliserede jordskokker | marineret fennikel
260,-
Confiteret Andelår
grillet vinterkål | appelsinbraiseret rødkål | sherry sauce
230,-
Bøf Béarnaise
steak af oksemørbrad | pommes frites
spidskålsalat med sennepsvinaigrette | sauce Béarnaise
320,-
Citrusglaseret nakkefilet af dansk gris
gule beder | grillet gulerødder | græskar | madagaskarpebersauce
230,-
Grillet lammeculotte
braiseret lammeskulder | misobagte løg | confiteret hvidløg | rosmarinsauce
240,-
LIDT EKSTRA TIL HOVEDRETTEN
Spidskålsalat med ristede græskarkerner & sennepsvinaigrette 40,-
Pommes Frites 40,-
Béarnaise 50,-
OSTE & DESSERT
3 slags oste | hjemmebagt knækbrød | kompot
90,-
5 slags oste | hjemmebagt knækbrød | kompot
130,-
Tiramisu
marsala | Savoiardi Lady fingers | mascarpone
90,-
Risalamande mousse
mandelpraliné | Amarena kirsebær | kirsebærsorbet
110,-
Vi har altid mulighed for at tilbyde vegetarisk menu.
Er du veganer laver vi også en menu til dig – vi skal blot vide besked senest 24 timer før ankomst så vi kan forberede noget lækkert!
Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.
Se deres menukort her.
Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.