Menukortet

På Restaurant Komfur

Menukort gældende 3/1 – 21/4 2025

Hele pakken
HELE PAKKEN
Velkomst & snacks
Komfuret rundt 4 retter
Vinmenu serveres ad libitum
Filtreret vand med & uden brus serveres ad libitum
Kaffe/te & petit four

Pris kr. 995,- pr.pers

KOMFURET RUNDTHELE PAKKENFORÅRSMENUFORRETTERHOVEDRETTEROSTE & DESSERT

KOMFURET RUNDT – 4 RETTER TIL 400,-

Basilikumsfiskesuppe
smørbagt fisk | sauteret grønt | urter

Salat af bagte beder (vegetarisk)
fetacreme | rødbedemarengs | estragonemulsion

Kalvesteg
jordskokker i timiansmør | bøgehatte | timiansauce

Hasselnød & passionsfrugts snitte
hasselnøddepraline & mousse | passionsfrugtsmarengs | passionssorbet

Pris for menu
søndag – torsdag 4 retter 400,-
fredag – lørdag 4 retter 450,-

3 glas vin & vand kr. 275,-
4 glas vin & vand kr. 325,-

HELE PAKKEN

VED ANKOMST

Velkomstdrink serveret med tre lækre snacks fra køkkenet

KOMFURET RUNDT

Basilikumsfiskesuppe
smørbagt fisk | sauteret grønt | urter

Salat af bagte beder (vegetarisk)
fetacreme | rødbedemarengs | estragonemulsion

Kalvesteg
jordskokker i timiansmør | bøgehatte | timiansauce

Hasselnød & passionsfrugts snitte
hasselnøddepraline & mousse | passionsfrugtsmarengs | passionssorbet

DRIKKEVARE

Vinmenu med fire vine der er udvalgt til de enkelte retter, serveret ad libitum
hertil filtreret vand med & uden brus

– Menuen skal vælges af hele bordet –

HELE PAKKEN

Pris kr. 995,- pr.pers
INKL:
– Velkomst & snacks
– Komfuret rundt
– Vinmenu serveres ad libitum
– Filtreret vand med & uden brus serveres ad libitum
– Kaffe/te & petit four

Forårsmenu – 3 RETTER

Limerimmet hvid fisk
grillede artiskokker | romescosauce | fennikelsalat

Grillet lammeculotte
braiseret lammeskulder | misobagte løg | glaserede selleri | timiansauce

Tiramisu
marsala | Savoiardi Lady fingers | mascarpone

Pris for menu
søndag – torsdag 3 retter 350,-
fredag – lørdag 3 retter 400,-

3 glas vin & filtreret vand med & uden brus 275,-

Menuen er gældende fra onsdag den 19/3 2025 – 21/4 2025

FORRETTER

Basilikumsfiskesuppe
smørbagt fisk | sauteret grønt | urter
140,-

Salat af bagte beder (vegetarisk)
fetacreme | rødbedemarengs | estragon emulsion
110,-

Limerimmet hvid fisk
grillede artiskokker | romescosauce fennikelsalat
140,-

Lyngrillede kammuslinger
saltet agurk | syltet kinaradise
granny smith | skilt kefir
160,-

Skiver af Komfurs krydderstegte kalv
trøffelmayo | syltede bøgehatte | de- og rehydrerede beder
120,-

HOVEDRETTER

Svamperisotto (Vegetarisk)
frisk trøffel | stegte østershatte | brunet smør | salvie | ristet hasselnød
230,-

Meunierestegt hvid fisk
marineret fennikel | bagte tomater | grillet pak choi | safranfumet
260,-

Confiteret lår af kylling
jordskokker | sprød urtepolenta | bacon | blanquettesauce
230,-

Bøf Béarnaise
steak af oksemørbrad | pommes frites | spidskålsalat | sauce béarnaise
360,-

Grillet lammeculotte
braiseret lammeskulder | misobagte løg | glasseret selleri | timiansauce
240,-

LIDT EKSTRA TIL HOVEDRETTEN

Spidskålsalat med ristede græskarkerner & sennepsvinaigrette 40,-
Pommes Frites 40,-
Béarnaise 50,-

OSTE & DESSERT

3 slags oste | hjemmebagt knækbrød | kompot
90,-

5 slags oste | hjemmebagt knækbrød | kompot
130,-

Tiramisu
marsala | Savoiardi Lady fingers | mascarpone
90,-

Hasselnød & passionsfrugtsnitte
hasselnøddepraline & mouse | passionsfrugtsmarengs | passionssorbet
120,-

Vi har altid mulighed for at tilbyde vegetarisk menu.
Er du veganer laver vi også en menu til dig – vi skal blot vide besked senest 24 timer før ankomst så vi kan forberede noget lækkert!
Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.


Menukort gældende 22/4 – 11/8 2025

KOMFURET RUNDTHELE PAKKENFORÅRSMENUFORRETTERHOVEDRETTEROSTE & DESSERT

KOMFURET RUNDT – 4 RETTER TIL 400,-

Limerimmet kuller
Dashi marengs | Sesam | Grillet agurk

Stegte kammuslinger
Karamelliseret blomkål | Miso sauce | Glaskål

Shortrib af okse
Courgetter | Spæde Gulerødder | Sauce på fermenteret hvidløg

Jordbær & Hyldeblomst
Frangipane | Limemarengs | Jordbærsorbet | Havreflager

4 retter kr. 400,-
Inkl. vinmenu med 3 glas vin & vand kr. 675,-
Inkl. vinmenu med 4 glas vin & vand kr. 725,-

HELE PAKKEN

VED ANKOMST

Velkomstdrink serveret med tre lækre snacks fra køkkenet

KOMFURET RUNDT

Limerimmet kuller
Dashi marengs | Sesam | Grillet agurk

Stegte kammuslinger
Karamelliseret blomkål | Miso sauce | Glaskål

Shortrib af okse
Courgetter | Spæde Gulerødder | Sauce på fermenteret hvidløg

Jordbær & Hyldeblomst
Frangipane | Limemarengs | Jordbærsorbet | Havreflager

DRIKKEVARE

Vinmenu med fire vine der er udvalgt til de enkelte retter, serveret ad libitum
hertil filtreret vand med & uden brus

– Menuen skal vælges af hele bordet –

HELE PAKKEN

Pris kr. 995,- pr.pers
INKL:
– Velkomst & snacks
– Komfuret rundt
– Vinmenu serveres ad libitum
– Filtreret vand med & uden brus serveres ad libitum
– Kaffe/te & petit four

Forårsmenu

Limerimmet hvid fisk
grillede artiskokker | romescosauce fennikelsalat

Grillet lammeculotte
braiseret lammeskulder | misobagte løg | glaserede selleri | timiansauce

Tiramisu
marsala | Savoiardi Lady fingers | mascarpone

Pris for menu
søndag – torsdag 3 retter 350,-
fredag – lørdag 3 retter 400,-

3 glas vin & filtreret vand med & uden brus 275,-

Menuen er gældende fra onsdag den 19/3 2025 – 21/4 2025

FORRETTER

Basilikumsfiskesuppe
smørbagt fisk | sauteret grønt | græskarkerner
140,-

Grillet bøftomat
artiskok | semi dried gule tomater | sauce på Ask fra Unika
130,-

Limerimmet kuller
dashi marengs | sesam | grillet agurk
140,-

Stegte kammuslinger
Karamelliseret blomkål | Miso sauce | Glaskål
160,-

Rørt oksetatar
Trøffelmayo | Rå æggeblomme | Ramsløg
130,-

HOVEDRETTER

Ærterisotto (vegetarisk)
Grønne asparges | Friske ærter | Ricotta | Citronolie
230,-

Dagens fangst en papillot
Sæsongrønt | Urtecrumble | Grillet citron
260,-

Grillet lammeculotte
Braiseret lammeskulder | Courgetter | Grillet hjertesalat | Glaseret Skalotteløg | Fermenteret hvidløgs sauce
230,-

Bøf Béarnaise
Steak af oksemørbrad | Pommes frites | Spidskålsalat | Sauce Béarnaise
380,-

OSTE & DESSERT

3 slags oste | hjemmebagt knækbrød | kompot
90,-

5 slags oste | hjemmebagt knækbrød | kompot
130,-

Crème Brulé
90,-

Jordbær & Hyldeblomst
Frangipane | Limemarengs | Jordbærsorbet | Havreflager
120,-

Prøv alternativt en af vores andre restauranter i Aarhus C, Restaurant MellemRum og Restaurant Ombord.
Se deres menukort her.


Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.