Menukortet

På Restaurant Komfur

Menukort til og med 31. oktober 2025

KOMFURET RUNDTHELE PAKKENSÆSONMENUFORRETTERHOVEDRETTEROSTE & DESSERT

KOMFURET RUNDT – 4 RETTER TIL 400,-

Mosaik af hvid fisk
Persille | Artiskok | Romesco

Stegt kammusling
Karamelliseret blomkål | Misosauce | Glaskål

Shortrib af okse
Gule beder | Jordskok | Trøffelsauce

Brombærtærte
Lakrids | Citronsorbet | Estragon-tuille

– menuen skal bestilles af hele bordet –

4 retter kr. 400,-
4 glas vin 325,-
Cocktailmenu 4 glas 325,-
Mcoktailmenu 4 glas 125,-

HELE PAKKEN

VED ANKOMST

Velkomstdrink serveret med tre lækre snacks fra køkkenet

KOMFURET RUNDT

Mosaik af hvid fisk
Persille | Artiskok | Romesco

Stegt kammusling
Karamelliseret blomkål | Misosauce | Glaskål

Shortrib af okse
Gule beder | Jordskok | Trøffelsauce

Brombærtærte
Lakrids | Citronsorbet | Estragon-tuille

DRIKKEVARE

Vinmenu med fire vine der er udvalgt til de enkelte retter, serveret ad libitum
hertil filtreret vand med & uden brus

– Menuen skal vælges af hele bordet –

HELE PAKKEN

Pris kr. 995,- pr.pers
INKL:
– Velkomst & snacks
– Komfuret rundt
– Vinmenu serveres ad libitum
– Filtreret vand med & uden brus serveres ad libitum
– Kaffe/te & petit four

Sæsonmenu

Kom godt i gang-knas

Limerimmet kuller
Sesam | Agurk | Dashi marengs

Arancini
Græskar | Salvie

Gnocchi Arrabiata
Salsiccia | Oliven | Portobello

Panna cotta
Hindbær | Ferskensorbet | Mandel

Pris for menu
5 retter 300,-

Drikkevarermenu:
1 glas bobler eller anden sommer drink
2 glas vin
Filtreret vand med & uden brus
kaffe/te til desserten
300,-

4 glas vin
filtreret vand med & uden brus
350,-

MENU
(Der kan forekomme ændringer i menuen)

FORRETTER

Grillet bøftomat
artiskok | semi dried tomater | sauce på Ask fra Unika
130,-

Limerimmet kuller
dashi marengs | sesam | grillet agurk
140,-

Stegte kammuslinger
Karamelliseret blomkål | Miso sauce | Glaskål
160,-

Rørt oksetatar
Trøffelmayo | Rå æggeblomme | Ramsløg
130,-

HOVEDRETTER

Græskarrisotto (vegetarisk)
Syltet græskar | Butternut | Ricotta
230,-

Dagens fangst en papillot
Sæsongrønt | Urtecrumble | Grillet citron
260,-

Grillet lammeculotte
Braiseret lammeskulder | Courgetter | Grillet hjertesalat | Glaseret løg | Fermenteret hvidløgs sauce
230,-

Bøf Béarnaise
Steak af oksemørbrad | Pommes frites | Spidskålsalat | Sauce Béarnaise
380,-

OSTE & DESSERT

3 slags oste | hjemmebagt knækbrød | kompot
90,-

Crème Brulé
90,-

Brombærtærte
Lakrids | Citronsorbet | Estragon-tuille
130,-

Menukort fra 1. november til og med 22. december 2025

KOMFURET RUNDTHELE PAKKENFORRETTERHOVEDRETTERDESSERT

KOMFURET RUNDT – 4 RETTER TIL 400,-

Hummer bisque & Mørksej
Fennikel – Valnød – Pære

Stegt kammusling
Karamelliseret blomkål – Syrlig æble – Miso fumét

Andebryst
Gule beder – Jordskok – Timiansauce

Kirsebær & Hvid chokolade
Mandel – Marengs – Kirsebær iscreme

– menuen skal bestilles af hele bordet –

Søndag – Torsdag 4 retter kr. 400,-
Fredag – lørdag 4 retter 450,-
4 glas vin 325,-
Cocktailmenu 4 glas 325,-
Mcoktailmenu 4 glas 125,-

HELE PAKKEN

VED ANKOMST

Velkomstdrink serveret med tre lækre snacks fra køkkenet

KOMFURET RUNDT

Hummer bisque & Mørksej
Fennikel – Valnød – Pære

Stegt kammusling
Karamelliseret blomkål – Syrlig æble – Miso fumét

Andebryst
Gule beder – Jordskok – Timiansauce

Kirsebær & Hvid chokolade
Mandel – Marengs – Kirsebær iscreme

DRIKKEVARE

Vinmenu med fire vine der er udvalgt til de enkelte retter, serveret ad libitum
hertil filtreret vand med & uden brus

– Menuen skal vælges af hele bordet –

HELE PAKKEN

Pris kr. 995,- pr.pers
INKL:
– Velkomst & snacks
– Komfuret rundt
– Vinmenu serveres ad libitum
– Filtreret vand med & uden brus serveres ad libitum
– Kaffe/te & petit four

FORRETTER

Bagte beder
Fetacreme | Hasselnød | Estragon
120,-

Hummer bisque & Mørksej
Fennikel | Valnød | Pære
140,-

Stegte kammuslinger
Karamelliseret blomkål | Miso sauce | Glaskål
160,-

Rørt oksetatar
Trøffelmayo | Rå æggeblomme | Purløg
140,-

HOVEDRETTER

Græskarrisotto
Syltet græskar | Butternut | Ricotta
230,-

Dagens fangst en papillot
Sæsongrønt | Urtecrumble | Grillet citron
260,-

Grillet lammeculotte
Braiseret lammeskulder | Gule beder | Jordskokker | Timiansauce
240,-

Bøf Béarnaise
Steak af oksemørbrad | Pommes frites | Spidskålsalat | Sauce Béarnaise
380,-

DESSERT

Crème Brulé
90,-

Kirsebær & Hvid chokolade
Mandel | Marengs | Kirsebær iscreme
120,-

Vi har altid mulighed for at tilbyde vegetarisk menu.
Er du veganer laver vi også en menu til dig – vi skal blot vide besked senest 24 timer før ankomst så vi kan forberede noget lækkert!
Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.


Prøv alternativt en af vores andre restauranter i Aarhus C, Restaurant MellemRum og Restaurant Ombord.
Se deres menukort her.


Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.