Menukort gældende 3/1 – 21/4 2025
Velkomst & snacks
Komfuret rundt 4 retter
Vinmenu serveres ad libitum
Filtreret vand med & uden brus serveres ad libitum
Kaffe/te & petit four
Pris kr. 995,- pr.pers
KOMFURET RUNDT – 4 RETTER TIL 400,-
Basilikumsfiskesuppe
smørbagt fisk | sauteret grønt | urter
Salat af bagte beder (vegetarisk)
fetacreme | rødbedemarengs | estragonemulsion
Kalvesteg
jordskokker i timiansmør | bøgehatte | timiansauce
Hasselnød & passionsfrugts snitte
hasselnøddepraline & mousse | passionsfrugtsmarengs | passionssorbet
Pris for menu
søndag – torsdag 4 retter 400,-
fredag – lørdag 4 retter 450,-
3 glas vin & vand kr. 275,-
4 glas vin & vand kr. 325,-
HELE PAKKEN
VED ANKOMST
Velkomstdrink serveret med tre lækre snacks fra køkkenet
KOMFURET RUNDT
Basilikumsfiskesuppe
smørbagt fisk | sauteret grønt | urter
Salat af bagte beder (vegetarisk)
fetacreme | rødbedemarengs | estragonemulsion
Kalvesteg
jordskokker i timiansmør | bøgehatte | timiansauce
Hasselnød & passionsfrugts snitte
hasselnøddepraline & mousse | passionsfrugtsmarengs | passionssorbet
DRIKKEVARE
Vinmenu med fire vine der er udvalgt til de enkelte retter, serveret ad libitum
hertil filtreret vand med & uden brus
– Menuen skal vælges af hele bordet –
HELE PAKKEN
Pris kr. 995,- pr.pers
INKL:
– Velkomst & snacks
– Komfuret rundt
– Vinmenu serveres ad libitum
– Filtreret vand med & uden brus serveres ad libitum
– Kaffe/te & petit four
Forårsmenu – 3 RETTER
Limerimmet hvid fisk
grillede artiskokker | romescosauce | fennikelsalat
Grillet lammeculotte
braiseret lammeskulder | misobagte løg | glaserede selleri | timiansauce
Tiramisu
marsala | Savoiardi Lady fingers | mascarpone
Pris for menu
søndag – torsdag 3 retter 350,-
fredag – lørdag 3 retter 400,-
3 glas vin & filtreret vand med & uden brus 275,-
Menuen er gældende fra onsdag den 19/3 2025 – 21/4 2025
FORRETTER
Basilikumsfiskesuppe
smørbagt fisk | sauteret grønt | urter
140,-
Salat af bagte beder (vegetarisk)
fetacreme | rødbedemarengs | estragon emulsion
110,-
Limerimmet hvid fisk
grillede artiskokker | romescosauce fennikelsalat
140,-
Lyngrillede kammuslinger
saltet agurk | syltet kinaradise
granny smith | skilt kefir
160,-
Skiver af Komfurs krydderstegte kalv
trøffelmayo | syltede bøgehatte | de- og rehydrerede beder
120,-
HOVEDRETTER
Svamperisotto (Vegetarisk)
frisk trøffel | stegte østershatte | brunet smør | salvie | ristet hasselnød
230,-
Meunierestegt hvid fisk
marineret fennikel | bagte tomater | grillet pak choi | safranfumet
260,-
Confiteret lår af kylling
jordskokker | sprød urtepolenta | bacon | blanquettesauce
230,-
Bøf Béarnaise
steak af oksemørbrad | pommes frites | spidskålsalat | sauce béarnaise
360,-
Grillet lammeculotte
braiseret lammeskulder | misobagte løg | glasseret selleri | timiansauce
240,-
LIDT EKSTRA TIL HOVEDRETTEN
Spidskålsalat med ristede græskarkerner & sennepsvinaigrette 40,-
Pommes Frites 40,-
Béarnaise 50,-
OSTE & DESSERT
3 slags oste | hjemmebagt knækbrød | kompot
90,-
5 slags oste | hjemmebagt knækbrød | kompot
130,-
Tiramisu
marsala | Savoiardi Lady fingers | mascarpone
90,-
Hasselnød & passionsfrugtsnitte
hasselnøddepraline & mouse | passionsfrugtsmarengs | passionssorbet
120,-
Er du veganer laver vi også en menu til dig – vi skal blot vide besked senest 24 timer før ankomst så vi kan forberede noget lækkert!
Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.
Menukort gældende 22/4 – 11/8 2025
KOMFURET RUNDT – 4 RETTER TIL 400,-
Limerimmet kuller
Dashi marengs | Sesam | Grillet agurk
Stegte kammuslinger
Karamelliseret blomkål | Miso sauce | Glaskål
Shortrib af okse
Courgetter | Spæde Gulerødder | Sauce på fermenteret hvidløg
Jordbær & Hyldeblomst
Frangipane | Limemarengs | Jordbærsorbet | Havreflager
4 retter kr. 400,-
Inkl. vinmenu med 3 glas vin & vand kr. 675,-
Inkl. vinmenu med 4 glas vin & vand kr. 725,-
HELE PAKKEN
VED ANKOMST
Velkomstdrink serveret med tre lækre snacks fra køkkenet
KOMFURET RUNDT
Limerimmet kuller
Dashi marengs | Sesam | Grillet agurk
Stegte kammuslinger
Karamelliseret blomkål | Miso sauce | Glaskål
Shortrib af okse
Courgetter | Spæde Gulerødder | Sauce på fermenteret hvidløg
Jordbær & Hyldeblomst
Frangipane | Limemarengs | Jordbærsorbet | Havreflager
DRIKKEVARE
Vinmenu med fire vine der er udvalgt til de enkelte retter, serveret ad libitum
hertil filtreret vand med & uden brus
– Menuen skal vælges af hele bordet –
HELE PAKKEN
Pris kr. 995,- pr.pers
INKL:
– Velkomst & snacks
– Komfuret rundt
– Vinmenu serveres ad libitum
– Filtreret vand med & uden brus serveres ad libitum
– Kaffe/te & petit four
Forårsmenu
Limerimmet hvid fisk
grillede artiskokker | romescosauce fennikelsalat
Grillet lammeculotte
braiseret lammeskulder | misobagte løg | glaserede selleri | timiansauce
Tiramisu
marsala | Savoiardi Lady fingers | mascarpone
Pris for menu
søndag – torsdag 3 retter 350,-
fredag – lørdag 3 retter 400,-
3 glas vin & filtreret vand med & uden brus 275,-
Menuen er gældende fra onsdag den 19/3 2025 – 21/4 2025
FORRETTER
Basilikumsfiskesuppe
smørbagt fisk | sauteret grønt | græskarkerner
140,-
Grillet bøftomat
artiskok | semi dried gule tomater | sauce på Ask fra Unika
130,-
Limerimmet kuller
dashi marengs | sesam | grillet agurk
140,-
Stegte kammuslinger
Karamelliseret blomkål | Miso sauce | Glaskål
160,-
Rørt oksetatar
Trøffelmayo | Rå æggeblomme | Ramsløg
130,-
HOVEDRETTER
Ærterisotto (vegetarisk)
Grønne asparges | Friske ærter | Ricotta | Citronolie
230,-
Dagens fangst en papillot
Sæsongrønt | Urtecrumble | Grillet citron
260,-
Grillet lammeculotte
Braiseret lammeskulder | Courgetter | Grillet hjertesalat | Glaseret Skalotteløg | Fermenteret hvidløgs sauce
230,-
Bøf Béarnaise
Steak af oksemørbrad | Pommes frites | Spidskålsalat | Sauce Béarnaise
380,-
OSTE & DESSERT
3 slags oste | hjemmebagt knækbrød | kompot
90,-
5 slags oste | hjemmebagt knækbrød | kompot
130,-
Crème Brulé
90,-
Jordbær & Hyldeblomst
Frangipane | Limemarengs | Jordbærsorbet | Havreflager
120,-
Se deres menukort her.
Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.