Mad ud af huset
Vores cateringmenu laves i samarbejde med vores gode kollegaer på Restaurant MellemRum.
Se herunder hvad vi kan tilbyde.
Menuen er gældende fra den 23/4 – 13/8
Forretter
artiskok | semi dried tomater | sauce på Ask fra Unika
Limerimmet kuller
dashi marengs | sesam | grillet agurk
Stegte kammuslinger
Karamelliseret blomkål | Miso sauce | Glaskål
Rørt oksetatar
Trøffelmayo | Rå æggeblomme | Ramsløg
1 ret 220,-
2 retter 300,-
3 retter 370,-
4 retter 400,-
Hovedretter
Ærterisotto (vegetarisk)
Grønne asparges | Friske ærter | Ricotta | Citronolie
230,-
Dagens fangst en papillot
Sæsongrønt | Urtecrumble | Grillet citron
260,-
Grillet lammeculotte
Braiseret lammeskulder | Courgetter | Grillet hjertesalat | Glaseret løg | Fermenteret hvidløgs sauce
230,-
Bøf Béarnaise (+70)
steak af oksemørbrad | råstegte kartofler | spidskålsalat med estragonvinaigrette | sauce Béarnaise
Dagens kartofler serveres til alle hovedretter, med undtagelse af Bøf Bearnaise, hvortil der følger råstegte kartofler
1 ret 220,-
2 retter 300,-
3 retter 370,-
4 retter 400,-
Ost & Dessert
4 slags oste | hjemmebagt knækbrød | kompot
Crème Brulé
Jordbær & Hyldeblomst
Frangipane | Limemarengs | Jordbærsorbet | Havreflager
1 ret 220,-
2 retter 300,-
3 retter 370,-
4 retter 400,-
laves i samarbejde med Restaurant MellemRum
Forret
Koldrøget laks med urteemulsion
Store rejer med avokadocreme & karse
Salat & hjemmebagt brød
nok til både forret & hovedret
Salat af blomkål & broccoli
saltede jordnødder, estragon & nøddeolie
Bagte gulerødder
med græskarkerner, sennepsvinaigrette & Vesterhavsost
Sprød salat af forårskål
med syltede stikkelsbær & langtidsbagte tomater
Hvedekernesalat
med feta & syrlige løg samt løvstikke
2 slags brød med Hummus a la Mellemrum, Kryddermayo & smør
Hovedret
Langtidsstegt kalvesteg
med rosmarin & timian
Kartoffelkompot
med masser af urter & grov sennep
Rødvinssauce
med tyttebær & sennepskorn
Dessert
Hvid chokolade Panna Cotta
med ananaspure & Hvid chokolade knas
Chokoladekage a la mellemrum
med saltkaramel
2 slags brød
med Hummus a la Mellemrum, Kryddermayo & smør
Kr. 435,- pr. Person
Hovedretsbuffet
Salat af Selleri
saltede jordnødder & estragon samt nøddeolie
Bagte Gulerødder
med græskar kerner, sennepsvinagrette & gammel knas fra arla Unika
Sprøde salat af Vinterkål
med syltede stikkelsbær & Langtids bagte tomater
Hvedekerne salat
med feta & Syrlige løg samt Løvstikke
Grillet dansk svinenakke
med Malt BBQ
Langtids stegt Kalve steg
med rosmarin & timian
Danske kartofler
med masser af urter & Grov sennep
Rødvinssauce
med tyttebær & sennepskorn
kr. 345,- pr pers
Menu
Rødbedelaks & friskostcreme
Rillette på gris, sennep & drue agurker
Salat på endivie & Falster linser & syltet Kålrabi
Sommerkål, mormordressing & ristede kerner
Gulerødder, Vesterhavs ost & sennepsvinaigrette
Friskbagt brød med smør, kryddermajo & hummus på vores facon
Pris kr. 320,-
Tilkøb pr. pers
Kalvesteg 60,- (varm selv)
Svinenakke 40,- (varm selv)
Kartoffelkompot 25,- (varm selv)
Saltbagt selleri & soyasesam-vinaigrette 25,-
Oste udvalg 3/5 slags 80,-/ 110,-
Rødvinssauce 25,- (varm selv)
Chokoladekage á la MellemRum 45,-
Opgrader til anretning på porcelæn 15,-
Vigtig information vedrørende bestilling af SmagsLykke
Minimum 4 kuverter pr. bestilling.
Bestilling skal foretages senest 4 dage før afhentning.
Afhentning sker på Restaurant MellemRum, Fredens Torv 2 8000 Aarhus C.
Maden anrettes på pænt engangsemballage, så intet skal returneres.
Mulighed for anretning på porcelæn mod et tillæg på 15,- pr. kuvert. Bemærk, at både porcelæn og emballage skal returneres til MellemRum næstkommende hverdag.