Catering i Århus
Vores cateringmenu laves i samarbejde med vores gode kollegaer på Restaurant MellemRum.
Se herunder hvad vi kan tilbyde.
Menuen er gældende fra den 12. november
Forretter
smørbagt fisk | sauteret grønt | urter
Salat af bagte beder (vegetarisk)
fetacreme | Rødbede marengs | Estragon emulsion
Svamperisotto (vegetarisk)
stegte østershatte | brunet smør med salvie | hasselnødder
Julegravad hellefisk
syltet glaskål | marineret fennikel | syrlige grønne æbler
Stegte kammuslinger
saltet agurk | sellericreme | maltcrumble | fumét af muslinger
Skiver af Komfurs krydderstegte kalv
trøffelmayo | syltede bøgehatte | de- og rehydrerede beder
1 ret 220,-
2 retter 300,-
3 retter 370,-
4 retter 400,-
Hovedretter
Kroketter med sødkartoffel & sorte bønner (vegetarisk)
gulerodspuré | jordskokker | bagt sød kartoffel| pebersauce
Confiteret Andelår
grillet vinterkål | appelsinbraiseret rødkål | sherry sauce
Bøf Béarnaise (+70)
steak af oksemørbrad | råstegte kartofler | spidskålsalat med sennepsvinaigrette | sauce Béarnaise
Citrusglaseret nakkefilet af dansk gris
gule beder | grillet gulerødder | græskar | madagaskarpebersauce
Grillet lammeculotte
braiseret lammeskulder | misobagte løg | confiteret hvidløg | rosmarinsauce
1 ret 220,-
2 retter 300,-
3 retter 370,-
4 retter 400,-
Ost & Dessert
3 slags oste | hjemmebagt knækbrød | kompot
5 slags oste | hjemmebagt knækbrød | kompot (+30)
Tiramisu
marsala | Savoiardi Lady fingers | mascarpone
Risalamande mousse
mandelpraliné | Amarena kirsebær | kirsebærsorbet
1 ret 220,-
2 retter 300,-
3 retter 370,-
4 retter 400,-
laves i samarbejde med Restaurant MellemRum
Julebuffet
Forret
Rimmet laks med grønkål,
friskostcreme & revet peberrod
Salat & hjemmebagt brød
nok til både forret & hovedret
Salat af selleri,
soya mandler & estragom
Sprød salat af vinterkål
med syltede stikkelsbær & langtidsbagte tomater
Bagte Gulerødder med græskar kerner,
sennepsvinaigrette & gammel knas fra Arla Unika
2 slags brød
med Hummus a la Mellemruum, Kryddermayo & smør
Hovedret
Langtidsstegt dansk svinenakke
med sprøde svær
Confiterede andelår
Grov kartoffelkompot
med urter & grov sennep
Julekryddersauce
med tyttebær
Dessert
Krydderkage
med mandarinpuré & brændt hvid chokolade
Ris a la mande med vanilje
& aromatisk kirsebærsauce
435,- pr. person
(min. 20 kuverter)
Tilkøb af ost
3 slags oste med garniture
60,- pr. pers
5 slags oste med garniture
80,- pr. pers
8 slags oste med garniture
110,- pr. pers
12 slags oste med garniture
130,- pr. pers
(min. 10 kuverter når der bestilles buffet)
Hovedretsbuffet
Salat af selleri,
soya mandler & estragom
Sprød salat af vinterkål
med syltede stikkelsbær & langtidsbagte tomater
Bagte Gulerødder med græskar kerner,
sennepsvinaigrette & gammel knas fra Arla Unika
Langtidsstegt dansk svinenakke
med sprøde svær
Confiterede andelår
Grov kartoffelkompot
med urter & grov sennep
Julekryddersauce
med tyttebær
Kr. 345,- pr. pers.
(min. 20 kuverter)
Tilkøb af ost
3 slags oste med garniture
60,- pr. pers
5 slags oste med garniture
80,- pr. pers
8 slags oste med garniture
110,- pr. pers
12 slags oste med garniture
130,- pr. pers
(min. 10 kuverter når der bestilles buffet)
Menu
Kryddermarinerede sild
med karryemulsion, syltede rødløg, kapers & dild
Økologiske æg
med håndpillede rejer samt citronmayo med estragon
Rimmet laks fra Færøerne
med rygeostcreme & friske urter
Hønsesalat med syltede svampe
æbler, bagt knoldselleri & sprød røget bacon
Rillette af dansk gris med sprøde svær
samt syltet agurker & karse
Salat af confiteret and
med syltet græskar, mandarin, Falster linser & julesalat
Krydderkage
med mandarinpuré & brændt hvid chokolade
Hertil:
Friskbagt brød & rugbrød
med smør, kryddermajo & hummus på vores facon
Pris kr. 335,-
Tilkøb pr. pers
Stegt sild med æblekompot
35,-
Frikadeller 2 stk. á ca. 50 g. (varm selv)
50,-
Confiteret andelår 1 stk.
med salat af rød spidskål, sennep & tranebær (varm selv)
110,-
½ Andebryst
med grønkål i syrnet creme fraiche (varm selv)
90,-
Grov kartoffelkompot
med sennep 200g. pr pers. (varm selv)
45,-
3 slags Arla Unika oste
med garniture
30,-
5 slags Arla Unika oste
med garniture
60,-
8 slags Arla Unika oste
med garniture
110,-
Ris a la mande
med vanilje & aromatisk kirsebærsauce
55,-
Vigtig information vedrørende bestilling af Julefrokost-lykke
Minimum 4 kuverter pr. bestilling.
Bestilling skal foretages senest 4 dage før afhentning.
Afhentning sker på Restaurant MellemRum, Fredens Torv 2 8000 Aarhus C.
Maden anrettes på pænt engangsemballage, så intet skal returneres.
Mulighed for anretning på porcelæn mod et tillæg på 15,- pr. kuvert.
Bemærk, at både porcelæn og emballage skal returneres til MellemRum, Fredens Torv 2 8000 Aarhus C næstkommende hverdag.