Mad ud af huset
Vores mad ud af huset laves i samarbejde med vores gode kollegaer på Restaurant MellemRum.
Se herunder hvad vi kan tilbyde.
Menuen
Forretter
Fetacreme | Hasselnød | Estragon
Hummer bisque & Mørksej
Fennikel | Valnød | Pære
Stegte kammuslinger
Karamelliseret blomkål | Miso sauce | Glaskål
Rørt oksetatar
Trøffelmayo | Rå æggeblomme | Purløg
1 ret 220,-
2 retter 300,-
3 retter 370,-
4 retter 400,-
Hovedretter
Græskarrisotto
Syltet græskar | Butternut | Ricotta
Dagens fangst en papillot
Sæsongrønt | Urtecrumble | Grillet citron
Grillet lammeculotte
Braiseret lammeskulder | Gule beder | Jordskokker | Timiansauce
Bøf Béarnaise
Steak af oksemørbrad | Pommes frites | Spidskålsalat | Sauce Béarnaise
Bøf Béarnaise (+70)
steak af oksemørbrad | råstegte kartofler | spidskålsalat med estragonvinaigrette | sauce Béarnaise
Dagens kartofler serveres til alle hovedretter, med undtagelse af Bøf Bearnaise, hvortil der følger råstegte kartofler
1 ret 220,-
2 retter 300,-
3 retter 370,-
4 retter 400,-
Ost & Dessert
Crème Brulé
Kirsebær & Hvid chokolade
Mandel | Marengs | Kirsebær iscreme
1 ret 220,-
2 retter 300,-
3 retter 370,-
4 retter 400,-
laves i samarbejde med Restaurant MellemRum
Forret
Rilette af hvid fisk
grønkål – trøffel & salt ristede mandler
”Æble flæsk” anno 2025
citrontimian – æblekompot & puffet svær
Salat & hjemmebagt brød
nok til både forret & hovedret
Blomkål – estragon – saltede jordnødder & nødde olie
Saltbagt selleri – Vesterhavs ost – græskarkerner
Rød spidskålssalat – bagte tomater – syltet kinaradise
Hvedekernesalat – syrlige rødløg – persille - sennepsvinaigrette
Hjemmebagt brød med smør & kryddermayo
Hovedret
Kalvesteg med timian & rosmarin
Confiteret andelår
Jule kryddersauce
Dagens kartoffel
Dessert
Krydderkage – mandarin & karamel
Vanilje Panna Cotta – kirsebær & hvidchokolade knas
Kr. 435,- pr. Person
Hovedretsbuffet
Svinenakke & sprøde svær
Confiteret andelår
Jule kryddersauce
Dagens kartoffel
Hvedekerne salat – syrlige rødløg – persille & sennepsvinaigrette
Blomkål – estragon – saltede jordnødder & nødde olie
Saltbagt selleri – vesterhavsost – græskarkerner
Rød spidskålssalat – bagte tomater – syltet kinaradise
Hjemmebagt brød med smør & kryddermayo
kr. 345,- pr pers